Privaatsus

poliitika

Käesolev privaatsuspoliitika selgitab, kuidas Waltmann Print OÜ kasutab ja kaitseb andmeid, mida te waltmann.ee kodulehel kasutades esitate.

Isikuandmete kogumine waltmann.ee saidil

Waltmann.ee lehel isikuandmete kogumine võib toimuda järgmiselt:

– andmed, mis te meile esitate, näiteks teie kontaktandmed waltmann.ee lehel registreerudes, päringut esitades, tellimust esitades või uudiskirja tellides;

– andmed, mis me saame siis, kui te kasutate meie reklaamkingituste kodulehte, näiteks teie kontoinfost või küpsiste (cookies) kaudu, mis saadetakse teie seadmesse;

– täiendavad andmed avalikest allikatest.

Me võime koguda järgmisi andmeid waltmann.ee lehel:

– Teie isikuandmeid, nagu nimi, e-postiaadress, kontakttelefon, aadress, linn/asula, indeks jne;

– Teie ettevõtte andmeid, nagu ettevõtte või firma nimi, kontaktisik, riik, KMKR (VAT) number, e-mailiaadress, aadress, kontakttelefon, ettevõtte või firma logo jne;

– küpsiste andmed, mis on seotud saidi www.waltmann.ee kasutamisega teie poolt.

Waltmann.ee kogutud isikuandmete kasutamine

Kogutud isikuandmeid kasutatakse:

 – Teie paremaks teenindamiseks;

– Teile või teie ettevõttele meie toodete ja teenuste muutmiseks isikupärasemaks;

– Teie kauba kohale toimetamiseks;

– Teie ja meie vahelise kliendisuhte arendamiseks;

– Meie veebilehe waltmann.ee arendamiseks;

– Muude kohustuste täitmiseks;

– Teie teavitamiseks tooteuudistest, kampaaniatest ja tulevatest sündmustest uudiskirjaga.

Waltmann.ee poolt kogutud isikuandmete avaldamine

Me ei müü ega edasta mingil moel kolmandatele isikutele teie isiku tuvastamist võimaldavaid andmeid. See ei hõlma lepingulisi partnereid, kes aitavad meid waltmann.ee veebilehe haldamisel ja lubavad tagada andmete konfidentsiaalsuse. Samuti võime me avaldada teie andmeid, kogutud andmebaasist, õigusaktidega lubatud ja nõutud määral, näiteks riigiasutustele ilma piiranguteta.

Kogutud isikuandmete muutmine Waltmann.ee veebilehel

Teil on õigus teada, missuguseid isikuandmeid on teie kohta waltmann.ee andmebaasi kogutud. Samuti võite te taotleda meie andmebaasis teie kohta leiduvate mitteterviklike, ebaõigete või aegunud isikuandmete täiendamist, parandamist või kustutamist. Isikuandmete täiendamiseks, parandamiseks või kustutamiseks palume teil saata e-mailaadressile waltmann@waltmann.ee

Küpsised

Küpsis on väike fail (tärkidentifikaator), mille me salvestame Teie kõvakettale läbi veebibrauseri, millega Te meie veebilehte külastate. See võimaldab meie süsteemil Teid tuvastada, kui uuesti külastate waltmann.ee veebilehte. Küpsiste kasutamine võimaldab meil parandada teenuse kvaliteeti ning isikupärasemaks muuta Teile osutatavat teenust. Kui soovite meie küpsiseid hüljata, saate oma brauseri vastavalt konfigureerida, kuid küpsiste hülgamisel ei pruugi mõned meie teenused korralikult töötada.

Turvalisus

Me kasutame mitmeid turvameetmeid, et tagada teie isikuandmete turvalisus päringu või tellimuse esitamisel. Isikuandmeid säilitatakse turvalises tulemüüridega kaitstud võrgus. Kõiki waltmann.ee veebilehe külastamise ja päringu või tellimuse vormistamise käigus teatavaks saanud andmeid käsitletakse kui konfidentsiaalset infot. Krüpteeritud andmesidekanal pankadega tagab teie ettevõtte andmete või isikuandmete ning pangarekvisiitide turvalisuse. Me ei kogu mingisuguseid andmeid alla 13 aasta vanustelt isikutelt. Meie pakutavad reklaamteenused ja reklaamtootedon suunatud vähemalt 13 aastat vanustele isikutele, mis on vastavuses laste veebiturvalisuse kaitse seadusega.

Privaatsuspoliitika tingimustega nõustumine

Waltmann.ee veebilehte kasutades nõustute te meie interneti privaatsuspoliitika põhimõtete ja tingimustega ning olete nendega tutvunud. Jätame endale õiguse vajadusel täiendada ja muuta privaatsuspoliitika tingimusi, teavitades sellest kõiki waltmann.ee andmebaasis olevaid isikuid. Privaatsuspoliitika üldpõhimõtetega saate tutvuda Andmekaitse Inspektsiooni kodulehel

Kontakt

Kõigi waltmann.ee privaatsuspoliitika või andmetöötluse kohta tekkivate küsimuste või muredega palume võtta meiega ühendust e-mail aadressil waltmann@waltmann.ee

Waltmann Print

Waltmann Print on loodud EV taasiseseisvumise päevil oma ala professionaalide poolt eesmärgiga pakkuda kvaliteetset trükiteenust.

Privaatsusinfo

Kontakt

Ristiku 72 / Taime 20, 10317 Tallinn
waltmann@waltmann.ee
+372 646 6684
Waltmann Print OÜ
Reg nr : 10558789
KMKR: EE100539604

Asukoht

© 2019 KÕIK ÕIGUSED KAITSTUD | VEEBIMEISTER